Split airconditioning

Met een split-airconditioning wordt een enkele binnen unit en een enkele buiten unit bedoeld. Dit is de beste oplossing als u één ruimte wilt verkoelen/ verwarmen zoals bijvoorbeeld de slaapkamer of woonkamer. Deze kan ook bijvoorbeeld in een trappengat worden opgehangen zodat dit zowel de boven als de onder verdieping koelt.


Multisplit airconditioning

De multisplit airco heeft één buiten unit en meerdere binnen units. Zo kunt bijvoorbeeld de slaapkamer en de woonkamer voorzien van verkoeling en verwarming. Met een multisplit kunt u tot maximaal vijf ruimtes voorzien van een binnen unit.


Plaatsing van de binnenunit

  • Aan de wand

    Een wand airco is het meest voorkomende model. Deze airco wordt aan de wand gemonteerd en is daardoor in bijna elke ruimte te gebruiken. Deze airco is in vele stijlen en kleuren te verkrijgen. Van standaard wit tot mat zwart. Zo kunt u een design kiezen die perfect bij uw interieur past.

  • In het plafond

    Zoekt u een aircosysteem waarbij u weinig ruimte nodig hebt, dan is een cassette airco ideaal. Bij dit systeem wordt de airco in een verlaagd plafond geïnstalleerd. Heeft u geen verlaagd plafond, dan kunt u ook kiezen voor een plafondairco. Hierbij ziet u de binnenunit wel goed zitten.

  • In de vloer

    Is aan de wand of aan het plafond geen optie, dan kunt u ervoor kiezen om een vloer console airco te laten plaatsen. Deze airco kan op de vloer of laag aan de wand worden geplaatst.


Wand airco

Vloer console

Cassette airco